Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Κ.Α.Π.Η. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ    ΤΟΥΣ  ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η.

  Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου), έχει συνάψει σύμβαση με δύο γιατρούς που εξυπηρετούν τα μέλη των  Κ.Α,Π.Η. είναι:

   Α) ο κος Κουλουζάκης Πάρις με την ειδικότητα του Ειδικού Παθολόγου και

   Β) η κα Λαγούδη Ελένη με την ειδικότητα της Καρδιολόγου.

     Σύμφωνα με τα μέτρα πρόληψης του COVID-19  τα άτομα της τρίτης ηλικίας ανήκουν στις πλέον ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και αυτά που αποδεδειγμένα στην πλειοψηφία τους ταλαιπωρούνται από χρόνια νοσήματα.

    Η χρήση φαρμάκων αποτελεί καθημερινότητα με σκοπό  την αύξηση  της ποιότητας και του προσδόκιμου ζωής τους.

   Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας των γιατρών με το Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. προτάθηκαν  από τους γιατρούς οι παρακάτω τρόποι συνέχισης της συνταγογράφησης  αφενός να μην εκτίθενται οι ηλικιωμένοι σε κίνδυνο συνωστισμού και αφετέρου να λαμβάνουν κανονικά τα φάρμακά τους από το Φαρμακοποιό τους.

   Τα μέλη που δεν έχουν εξεταστεί από τους γιατρούς δεν δύνανται να εξυπηρετηθούν, όσο διαρκεί η αναστολή  λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η. 

    Οι γιατροί  οφείλουν να προβούν στη συνταγογράφηση  της/του ασθενή εφόσον κατέχουν κατέχει την πλήρη εικόνα του ιατρικού τους ιστορικού.

  Ο κος Κουλουζάκης Πάρις (Ειδικός Παθολόγος) διαθέτει τα τηλέφωνά του  προς την εξυπηρέτηση των μελών:2310-515015, 2310-749600, 6944338459 & e-mail: p-koulou@otenet.gr.

    Δύναται να συνταγογραφεί με τον τρόπο της άυλης συνταγογράφησης επαναλαμβανόμενης αγωγής, αποστέλλοντας το ΑΜΚΑ και τα φάρμακα που λαμβάνουν οι ασθενείς.

   Η κα Λαγούδη Ελενη ( Καρδιολόγος) παραπέμπει στην άυλη συνταγογράφηση.

  Ειδικός

  Παθολόγος

  2310-515015

  2310-749600

  6944338459

  Άυλη

  Συνταγογράφηση

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Αγαπητά μέλη των Κ.Α.Π.Η. Ωραιοκάστρου και Παλαιοκάστρου,

  Λόγω αναστολής λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η. δεν μπορούν να προγραμματιστούν ιατρεία.

  Όσα από τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. έχουν δυσκολία με την άϋλη συνταγογράφηση και επιθυμούν να συνταγογραφήσουν φάρμακα ή ιατρικές εξετάσεις να απευθύνονται στις παρακάτω Υπηρεσίες:

  Α) Σε ότι αφορά τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Ωραιοκάστρου, να αφήνουν τα βιβλιάρια υγείας τους μαζί με λίστα φαρμάκων ή εξετάσεων που επιθυμούν να συνταγογραφηθούν, στο Κοινωνικό Φαρμακείο (τηλ. 2313304017), Κτίριο Ιωάννης Καποδίστριας, απέναντι από το χώρο Κ.Α.Π.Η. Ωραιοκάστρου.

  Β) Σε ότι αφορά τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Παλαιοκάστρου, να αφήνουν τα βιβλιάρια υγείας τους μαζί με λίστα φαρμάκων ή εξετάσεων που επιθυμούν να συνταγογραφηθούν, στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. (1ος όροφος του Κτιρίου « Παύλος Μελάς», πάνω από το Κ.Α.Π.Η. Παλαιοκάστρου.

   

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

  ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΑΝΟΥΣΗΣ