Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

   Αγαπητοί Συνδημότες,

   Σκοπός του δημοτικού Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου» (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.) είναι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, η αξιολόγηση και η ανάπτυξη ποιοτικών υπηρεσιών Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας με την περισσότερη ανάγκη, στις οικογένειες, στα παιδία και στους ηλικιωμένους. Στηρίζουμε όλες τις κοινωνικές ομάδες και δείχνουμε το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου μας κάθε μέρα. Οι επτά παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί μας παρέχουν Προσχολική Αγωγή και λειτουργούν ως σύγχρονα κέντρα φιλοξενίας και προσχολικής εκπαίδευσης. Τα εννέα συνολικά Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) παρέχουν προστασία, φιλοξενία και ευχάριστο περιβάλλον στους ηλικιωμένους συνδημότες μας. Μέσω της Φιλαρμονικής, των Βιβλιοθηκών, της Λέσχης Ανάγνωσης και των δράσεων που υλοποιούμε, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. και κατ’ επέκταση ο Δήμος Ωραιοκάστρου στην καθημερινότητά του προάγει τον Πολιτισμό σε όλες τις ηλικίες των πολιτών του.

   Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή

   Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα και στον Οργανισμό μας

   Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

   Άγγελος Πανούσης

   Νέα και Ανακοινώσεις

   Αγαπητά μέλη των Κ.Α.Π.Η. Ωραιοκάστρου και Παλαιοκάστρου,

   Λόγω αναστολής λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η. δεν μπορούν να προγραμματιστούν ιατρεία.

   Όσα από τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. έχουν δυσκολία με την άϋλη συνταγογράφηση και επιθυμούν να συνταγογραφήσουν φάρμακα ή ιατρικές εξετάσεις να απευθύνονται στις παρακάτω Υπηρεσίες:

   Α) Σε ότι αφορά τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Ωραιοκάστρου, να αφήνουν τα βιβλιάρια υγείας τους μαζί με λίστα φαρμάκων ή εξετάσεων που επιθυμούν να συνταγογραφηθούν, στο Κοινωνικό Φαρμακείο (τηλ. 2313304017), Κτίριο Ιωάννης Καποδίστριας, απέναντι από το χώρο Κ.Α.Π.Η. Ωραιοκάστρου.

   Β) Σε ότι αφορά τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Παλαιοκάστρου, να αφήνουν τα βιβλιάρια υγείας τους μαζί με λίστα φαρμάκων ή εξετάσεων που επιθυμούν να συνταγογραφηθούν, στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. (1ος όροφος του Κτιρίου « Παύλος Μελάς», πάνω από το Κ.Α.Π.Η. Παλαιοκάστρου.

    

                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   του     Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.    

                                                                            ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΑΝΟΥΣΗΣ