Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

   Αγαπητοί Συνδημότες,

   Σκοπός του δημοτικού Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου» (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.) είναι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, η αξιολόγηση και η ανάπτυξη ποιοτικών υπηρεσιών Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας με την περισσότερη ανάγκη, στις οικογένειες, στα παιδία και στους ηλικιωμένους. Στηρίζουμε όλες τις κοινωνικές ομάδες και δείχνουμε το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου μας κάθε μέρα. Οι επτά παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί μας παρέχουν Προσχολική Αγωγή και λειτουργούν ως σύγχρονα κέντρα φιλοξενίας και προσχολικής εκπαίδευσης. Τα εννέα συνολικά Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) παρέχουν προστασία, φιλοξενία και ευχάριστο περιβάλλον στους ηλικιωμένους συνδημότες μας. Μέσω της Φιλαρμονικής, των Βιβλιοθηκών, της Λέσχης Ανάγνωσης και των δράσεων που υλοποιούμε, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. και κατ’ επέκταση ο Δήμος Ωραιοκάστρου στην καθημερινότητά του προάγει τον Πολιτισμό σε όλες τις ηλικίες των πολιτών του.

   Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή

   Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα και στον Οργανισμό μας

   Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

   Άγγελος Πανούσης

   Νέα και Ανακοινώσεις

   Ωραιόκαστρο, 26 Αυγούστου 2020

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Συνάντηση με μηχανικούς της ΑΝΕΘ είχε χθες ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία από την πανδημία Covid-19.

   Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να συζητηθούν οι όροι της συνεργασίας για την προγραμματική σύμβαση που πρόκειται να υπογραφεί ανάμεσα σε ΔΟΠΠΑΩ και ΑΝΕΘ, ώστε να υλοποιηθεί το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών για την προσαρμογή των λειτουργούντων  δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017.

   "Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε τις κτιριακές εγκαταστάσεις των παιδικών και βρεφονηπιακών μας δημοτικών σταθμών, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στα παιδιά και στις οικογένειές τους που μας εμπιστεύονται", επισήμανε ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.